Wijngaard Aan de Breede Beek
navigatiemenu

Bezoek aan de wijngaard

Wijngaard Aan de Breede beek biedt u volop gelegenheid te genieten van al het moois dat de wijngaard te bieden heeft. Er zijn verschillende mogelijk­heden waarop u ons kunt bezoeken.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Arrangement Standaard
U krijgt een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij waarbij u wordt verteld hoe wij bij ons druiven telen en de wijn maken. Naast allerlei feiten hoort u ook de verhalen van de dagelijkse praktijk. Deze rondleiding wordt afgesloten met een wijnproeverij van Breede Beekse wijnen met daarbij passende bites.
Duur van het arrangement is 2 uur. Minimale groepsgrootte is 8 personen. Kleinere groepen kunnen aansluiten bij de AanschuifProeverij.

Arrangement Wijngaard
Indien u met uw eigen bedrijf, familie of vrienden in eigen kring wilt genieten van de wijngaard kunt u op diverse manieren de wijngaard beleven: met korte of langere rondleiding, presentatie of een diner op de wijngaard.
Voor een juiste afstemming op uw wensen kunt u met de wijngaard contact opnemen.

Programma WijnFestival
16 & 17 september
 van 13:00-20:00
Toegang tot het Festival is € 8,50, u krijgt dan een wijnglas met logo van de wijngaard. Koop hier uw tickets.
- De gehele dag aanwezig: Alberto's met tapas bij de wijnen en de  'Nederlandse Kaasplank' met unieke Nederlandse kazen passend bij onze wijnen.
- 13:00 -17:00 Markt met boeken door boekhandel Roodbeen,.
- 14:00 en 17:00. Leren proeven als een Pro door Angeliqué Chamboné. Koop hier tickets.
- 15:00. Workshop Wijn&Spijs door Meta van den Boomen. Koop hier tickets.
- 14:00; 15:00; 16:00 en 17:00 rondleiding door de wijngaard, vrije toegang.
Verder: het verhaal van de wijnboer, de geheimen van de bodem met gratis toegang. Ook is er akoestische muziek, spelletjes, en knutselen met kurken voor de kinderen. Zelfs voormalig stadsdichter Bert Jurling is van de partij! 


Wijn & Verhaal
Elke tweede zondag van de maand geopend
Vanaf december is de wijngaard elke tweede zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.  Om 14:00, 15:00 en 16:00 uur praat de wijnboer u bij over de stand van de wijngaard op dat moment van het seizoen. Verder kunt u genieten van koffie/thee en natuurlijk de wijn! Reserveer uw gratis ticket in de WebWinkel

AanschuifProeverij
In de periode van mei tot en met september organiseren we regelmatig Aanschuif­Proeverijen. Hierbij krijgt u in een samengestelde groep tot max. 16 personen het Standaard Arrangement aangeboden. Dit is voor diegenen die hun cadeaubon willen verzilveren of voor mensen zonder cadeaubon die een groepje van 2 tot 6 personen vormen. U dient vooraf te reserveren via de WebWinkel

 

Wijngaard Aan de Breede Beek
Wijngaard Aan de Breede Beek

Cadeaubonnen

Met uw cadeaubon kunt u een reserving maken in de  webwinkel maken voor een AanschuifProeverij (zie hierboven). Aan De Breede Beek accepteert diverse soorten cadeaubonnen.

Cadeaubon GiftForYou of andere aanbieder
Met deze cadeaubonnen kunt u zich aanmelden in de webwinkel voor een Aanschuif­Proeverij.

Cadeaubon van Aan de Breede Beek
U kunt bij ons een cadeaubon kopen voor de AanschuifProeverij. De Cadeaubon kunt u eenvoudig aanschaffen in onze webwinkel.

De cadeaubon is goed voor een rondleiding en wijnproeverij voor twee personen.

Wijngaard Aan de Breede Beek
 

Omgeving

U kunt uw bezoek aan de wijngaard goed combineren met andere activiteiten in de omgeving van Landgoed Slichtenhorst.

Wandelen
Er zijn diverse wandelroutes mogelijk, hier twee voorbeelden:
wandelroute 1
wandelroute 2

Fietsen
In de omgeving van de wijngaard zijn fantastische fietsroutes te maken. Maak nu uw eigen fietsroute langs de wijngaard op www.fietseropuit.nl

"De wildernis van Slichtenhorst is een goedbewaarde verrassing," aldus Trouw.

"Wat natuurschoon betreft komen we zo'n beetje alles tegen: weilanden, akkers, heidevelden, grove dennen- en berkenbossen, houtwallen, eiken- en beukenlanen, vennen, beken met knotwilgen, sloten, rietmoeras en broekbossen met elzen en wilgen. Die enorme variëteit zorgt voor steeds wisselende uitzichten. Om al dat moois op je te laten inwerken, is het de moeite waard af en toe stil te gaan staan, rustig om je heen te kijken en te luisteren naar de stilte. Slichtenhorst is een ware natuurbelevenis waarbij de kwaliteit het royaal wint van de kwantiteit."

Wijngaard Aan de Breede Beek
Wijngaard Aan de Breede Beek