Wijngaard Aan de Breede Beek
navigatiemenu

Bezoek aan de wijngaard

Wijngaard Aan de Breede beek biedt u volop gelegenheid te genieten van al het moois dat de wijngaard te bieden heeft. Er zijn verschillende mogelijk­heden waarop u ons kunt bezoeken.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

AanschuifProeverij
Bij een AanschuifProeverij kunt u met een kleine groep tot 6 personen aanschuiven. De totale groep zal niet groter zijn dan 16 personen. Hierbij wordt u meegenomen door de wijngaard, de wijnmakerij en dit wordt afgesloten met een wijnproeverij. U kunt met een cadeaubon reserveren of direct afrekenen bij reservering in de webwinkel. Reserveren via de webwinkel.

Arrangement Standaard
U krijgt een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij waarbij u wordt verteld hoe wij bij ons druiven telen en de wijn maken. Naast allerlei feiten hoort u ook de verhalen van de dagelijkse praktijk. Deze rondleiding wordt afgesloten met een wijnproeverij van Breede Beekse wijnen met daarbij passende bites.
Duur van het arrangement is 2 uur. Minimale groepsgrootte is 8 personen. Kleinere groepen kunnen aansluiten bij de AanschuifProeverij.

Arrangement Wijngaard
Indien u met uw eigen bedrijf, familie of vrienden in eigen kring wilt genieten van de wijngaard kunt u op diverse manieren de wijngaard beleven: met korte of langere rondleiding, presentatie of een diner op de wijngaard.
Voor een juiste afstemming op uw wensen kunt u met de wijngaard contact opnemen.

Dineren of lunchen in de wijngaard op 28 en 29 juni.
Tjitze van der Dam is een bevlogen chefkok. Zo eentje met een prachtig, verhalende aanloop. Geboren Fries die via de bakkerij van zijn opa de passie voor bakken en voedsel ontdekte en via Friesland en Drenthe zijn weg vond naar Amsterdam. Restaurant Ron Blaauw, De Vrienden van Jacob, het restaurant van het boetiekhotel INK Hotel Amsterdam, het Waldorf Astoria Amsterdam  en restaurant Persijn en Juniper & Kin in het QO Amsterdam staan op zijn cv.

Deze nuchtere Fries is een chefkok met een missie. “Ik vind dat we best wat trotser mogen zijn op de Nederlandse keuken. Nederland heeft veel moois te bieden en ik zet me daar graag voor in. Bij de Nederlandse keuken denken gasten al snel aan de stamppot en de bitterbal, maar is nog zoveel meer wat ons land te bieden heeft. Denk alleen al aan alle mooie producten die we hebben; garnalen uit de Waddenzee, asperges uit Limburg, lammetjes van Texel en ga zo maar door.”

Op 28 en 29 juni: om 18.00 leidt de wijnmaker je rond op het wijndomein, vervolgens start je met een aperitief en amuse, ontmoet je de chef kok – kookboekauteur en start om 19.00 uur een vier gangen diner met bijpassende wijnen ingeleid door de wijnmaker. De ingrediënten voor een geslaagde avond.

Liever een viergangen lunch? Dat kan. Op zaterdag 29 juni start het programma om 11.30 uur.

Met deze link naar 'Onze Lokale Helden' kun je je reservering maken. 

Wijngaard Aan de Breede Beek
Wijngaard Aan de Breede Beek

Cadeaubonnen

Met uw cadeaubon kunt u een reserving maken in de  webwinkel maken voor een AanschuifProeverij (zie hierboven). Aan De Breede Beek accepteert diverse soorten cadeaubonnen.

Cadeaubon GiftForYou of andere aanbieder
Met deze cadeaubonnen kunt u zich aanmelden in de webwinkel voor een Aanschuif­Proeverij.

Cadeaubon van Aan de Breede Beek
U kunt bij ons een cadeaubon kopen voor de AanschuifProeverij. De Cadeaubon kunt u eenvoudig aanschaffen in onze webwinkel.

De cadeaubon is goed voor een rondleiding en wijnproeverij voor twee personen.

Wijngaard Aan de Breede Beek
 

Omgeving

U kunt uw bezoek aan de wijngaard goed combineren met andere activiteiten in de omgeving van Landgoed Slichtenhorst.

Wandelen
Er zijn diverse wandelroutes mogelijk, hier twee voorbeelden:
wandelroute 1
wandelroute 2

Fietsen
In de omgeving van de wijngaard zijn fantastische fietsroutes te maken. Maak nu uw eigen fietsroute langs de wijngaard op www.fietseropuit.nl

"De wildernis van Slichtenhorst is een goedbewaarde verrassing," aldus Trouw.

"Wat natuurschoon betreft komen we zo'n beetje alles tegen: weilanden, akkers, heidevelden, grove dennen- en berkenbossen, houtwallen, eiken- en beukenlanen, vennen, beken met knotwilgen, sloten, rietmoeras en broekbossen met elzen en wilgen. Die enorme variëteit zorgt voor steeds wisselende uitzichten. Om al dat moois op je te laten inwerken, is het de moeite waard af en toe stil te gaan staan, rustig om je heen te kijken en te luisteren naar de stilte. Slichtenhorst is een ware natuurbelevenis waarbij de kwaliteit het royaal wint van de kwantiteit."

Wijngaard Aan de Breede Beek
Wijngaard Aan de Breede Beek